بیمارستــان ایرانمهر در یک نگــاه

بیمارستان ایرانمهر یک بیمارستان عمومی تخصصي و فوق تخصصي است که در سال ۱۳۵۴ با ظرفیت 135 تخت فعال تأسیس شده است. اين بیمارستان درمنطقه 3 شهرداری تهران در ضلع شرقي خيابان شريعتي، دوراهي قلهك می‌باشد. بیمارستان بصورت خصوصی اداره می‌شود و طرف قرارداد بسیاری از سازمانهای بیمه کننده می‌باشد. از ابتدای تأسیس همراه با تحولات علمی و تکنیکی در رشته‌های مختلف پزشکی سطح ارائه خدمات به بیماران در این مرکز بصورت مستمر ارتقاء یافته است. مديریت بیمارستان، پزشکان، کادر پرستاری و كليه كاركنان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا ضمن حفظ شأن و احترام بیماران، خدمات تشخيصي، درماني و مراقبتي را در حد استانداردهای جهانی ارائه کنند. با سرمایه‌گذاری‌های اخیر امکان خدمت رسانی این مرکز گسترده‌تر شده است.

بيمارستان درماني ايرانمهر به عنوان يكي از مراكز ارائه دهنده خدمات تخصصي و فوق تخصصي به اقشار مختلف كشور و با استفاده از نيروهاي متخصص كارآمد با توان علمي بالا رسالت خود مي‌داند كه در جهت ارتقاء سلامت بيماران اين مرزوبوم از طريق ارائه خدمات درماني جامع و با كيفيت گام بردارد كه در اين مسير به اصول و ارزش‌هاي زير معتقد است:

بيمارستان ايرانمهر با توجه به توانمندي‌هاي خود و با استفاده از پيشرفته‌ترين تكنولوژي و بهترين نيروي انساني متخصص ، مصمم است در پنج سال آينده به اهداف ذيل دست يابد.

احترام به حقوق بیماران و سایر ذینفعان
توجه به بیمار و جلب رضایت مشتری
اعتقاد به هویت و کرامت انسانی
حفظ اسرار و امانتداری